top of page

Andere feestjes
Arrangementen

Voor feesten die geen kinderfeestjes zijn hebben we ook leuke dingen om te doen. De kamer Evergreen hebben vooral nog hun feestelijke decoraties. Je kan een van ons 2 escape rooms erbij boeken en andere activiteiten zoals pop-quiz en pool tafels.

AF prijzen

Evergreen room

Privé feestje kamer

max 20 personen

2 welcome drinks

snacks & frietjes

Disco

interactieve
muur spel

Teken spullen

beamer

Dit is het basispakket voor 'Evergreen Room'. U reserveert de kamer en kunt gebruik maken van de genoemde faciliteiten. Wij zijn er om de kinderen te begeleiden en activiteiten uit te voeren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen activiteiten te organiseren zonder onze tussenkomst.

€99,- / uur

Evergreen room

EScape room pakket

Alles in de basis pakket

1 uur Escape room naar keuzen

Dit is het Escape room pakket voor 'Evergreen Room'. U reserveert de kamer en kunt gebruik maken van de genoemde faciliteiten. Wij zijn er om de kinderen te begeleiden en activiteiten uit te voeren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen activiteiten te organiseren zonder onze tussenkomst. U kunt daarna onze escape room spelen.

exrta €14,50 p.p

MET DIT PAKKET BESPAAR JE 50% DAN ALS JE APART EEN WORKSHOP EN BASIS PAKKET BOEK!

Evergreen room

Quiz pakket

Alles in de basis pakket

1 uur quiz challange

Dit is het Workshop pakket voor 'Evergreen Room'. U reserveert de kamer en kunt gebruik maken van de genoemde faciliteiten. Wij zijn er om de kinderen te begeleiden en activiteiten uit te voeren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen activiteiten te organiseren zonder onze tussenkomst. Gedurende uw feestje geven wij een workshop van uw keuze.

extra €16,50 p.p

MET DIT PAKKET BESPAAR JE 50% DAN ALS JE APART EEN WORKSHOP EN BASIS PAKKET BOEK!

Activiteiten

Dit zijn voorbeelden van activiteiten die je met ons kan vieren

VRijgezel feestjes

Dansen, zingen, spelletjes. Vier jouw vrijgezel feest met ons.

game night

vr spelletjes, tafel spelletjes, allemaal spelletjes.

Pyjama party

Trek je pyjama aan, zet de snacks klaar, bekijk een film, of vertel je kampvuur verhaaltjes.

Familie uitje

Leuke uitje met je familie kan ook bij ons.

voetbal night

Toernooi gaande? Kom dan gerust in onze ruimte voetbal kijken

Girls/guys night

Gezellig met de vrienden of vriendinnen  op pad bij ons.

Bachelorette Party
Chess Pieces
Expressive Dance
Family Portrait
Soccer Match
Girls' Night Out

ESCAPE ROOM

OG4A1018.png
OG4A1037.png
OG4A1033.png

Prison escape

PRISON ESCAPE: Je wordt wakker in het midden van een vuile en stoffige cel nadat je bent ontvoerd door een corrupte officier. De officier werd op kantoor geroepen daardoor heb je nu een kans om te ontsnappen, grijp je de kans?

 

Houd er rekening mee dat dit spel momenten van flitsen/stroboscoop heeft. De game heeft momenten waarop de verlichting zwak is. We raden altijd aan om je leesbril mee te nemen voor het geval je er een nodig hebt. Deze game heeft geen acteurs binnenin.

AF Escape rooms

The MORGUE

The Morgue: Dit mortuarium van een geliefde dokter in de buurt is al lang verlaten sinds die vrouw op bezoek ging. Gek genoeg komen er veel geluiden uit dit verlaten mortuarium. We hebben iemand nodig die dapper genoeg is om naar binnen te gaan, te onderzoeken en te overleven om het verhaal te vertellen. Ben jij die persoon?

Spelers onder de 16 jaar hebben minimaal één persoon boven de 18 jaar in hun groep nodig. Spelers onder de 12 jaar worden niet toegelaten in dit spel. Houd er rekening mee dat dit spel wordt gespeeld bij weinig licht. We raden altijd aan om je leesbril mee te nemen voor het geval je er een nodig hebt. Deze game heeft geen acteurs binnenin.

OG4A1097.png
OG4A1108.png
OG4A1109.png

Losse activiteiten

Pool Hall
Pool Table
Business People Applauding

POPQuiz & Pooltafels

Popquiz: Naast een van onze feestzalen kunt u ook een popquiz boeken. Dit is een goede manier om als groep met elkaar om te gaan en die competitieve geest naar voren te brengen.

 

Pooltafels: Naast een van onze feestzalen kunt u ook pooltafels reserveren. Dit is een samenwerking met ons buurbedrijf.

bottom of page